COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK FOR WEBSITET

1. Generelt
Når du klikker dig ind på websitet, indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer der indsamles, hvordan oplysningerne behandles, hvad de anvendes til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

1.1 Accept
Ved at anvende websitet accepterer du nedenstående vilkår.

2. Cookies
En cookie er en fil, som lagres på din computer eller din mobile enhed (smartphone, tablet el.lign.). Den gør det muligt, at genkende din computer eller din mobile enhed næste gang du besøger websitet, og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Cookies kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren/den mobile enhed bruges af en eller flere personer. Dvs. at cookies ikke gemmer personlige oplysninger. Den kan heller ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Der findes to typer cookies. Sessionscookies (midlertidige cookies) og permanente cookies.

Sessionscookies gemmes midlertidigt på din computer eller mobile enhed og slettes automatisk, når browseren lukkes.

Permanente cookies gemmes på din computer eller mobile enhed og slettes ikke, når browseren lukkes. Permanente cookies kan bruges til at gemme dine præferencer, så disse præferencer kan bruges ved senere besøg på websitet. Permanente cookies er normalt konfigureret til, at identificere en bruger i et længere tidsrum (dage, uger, år).

Dette website anvender både førsteparts cookies og tredjeparts cookies i henhold til ovenstående formål. Førsteparts cookies er egne cookies, hvor tredjeparts cookies er cookies, sat af en tredjepart, som fx Google Analytics m.fl. Ved tredjeparts cookies får tredjeparten adgang til de data, som indsamles. Tredjeparten anvender bl.a. den indsamlede data til at tracke adfærd og udarbejde statistik.

Der anvendes cookies til følgende formål på websitet:

– Teknisk funktionalitet, så dine præferencer kan huskes
– Trafikmåling, så der kan måles hvor mange, der besøger website
– Annonceafvikling, så der kan styres, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den
– Adfærdsbaseret individuelt målrettet af annoncering, så der kan vises dig de annoncer, det formodes, er mest relevante for dig

Formål med brug af cookies på websitet: Intern 1. parts cookie Ekstern 3. parts cookie
Teknisk funktionalitet Ja Ja
Trafikmåling Nej Ja
Annonceafvikling Nej Ja
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Nej Ja

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Du kan til enhver tid selv aktivt fjerne dine cookies. Se nedenfor.

2.2 Afvis eller slet cookies
Når du besøger websitet første gang, kan du vælge ikke at acceptere cookies. Accepterer du ikke cookies, skal du være opmærksom på, der kan være funktioner og services, du ikke kan anvende, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg du foretager.
Hvis du har accepteret cookies på websitet, men efterfølgende ønsker, at tilbagekalde dit samtykke, skal du blot slette dine cookies. Dette kan du altid gøre ved, at ændre indstillingerne i din browser. Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på én gang. Hvor du finder indstillingerne og hvordan du gør, afhænger af, hvilken browser du anvender.

Nedenfor finder du guides til, hvordan du sletter cookies, afhængigt af, hvilken browser du benytter:
Internet Explorer
Chrome
Mozilla Firefox
Safari på din Mac
Safari på din mobile enhed

Læs også mere her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår du cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies anvendes til på websitet
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

2.5 Google Analytics (trafikmåling)
Websitet anvender cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annoncører, annoncenetværk og samarbejdspartnere
Når der vises bannere på websitet kan annoncøren vælge anvendelse af cookies til at måle, hvordan banneret vises. Nogle annoncører indgår desuden i større annoncenetværk. Her kan cookies være med til at sikre at du fx ikke får det samme banner at se igen. Cookiebaseret browserdata videregives kun til tredjeparter i anonymiseret form og indeholdende ikke personhenførbar information. Visse af disse samarbejdspartnere kan efterfølgende dele information med andre annoncører eller tilhørende sites.

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler cookie-oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

Annoncer på websitet styres teknisk via Cxense Display ad server.

UserReport sætter cookies i forbindelse med spørgeskemaer og trafikmåling. Hvis du ønsker at melde dig ud af UserReports interessebaserede målretning kan du gøre dette ved at klikke på dette link.

I forbindelse med produktion af indhold kan forekomme anvendelse af fotos og videoer fra websites som YouTube. Sider med denne type indlejret indhold kan sætte cookies fra disse websites. Når du anvender en ‘del’-knap, kan der ligeledes blive sat en cookie fra den tjeneste, som du har valgt at dele indholdet igennem (fx Facebook, Twitter eller lignende). Websitet her kan ikke kontrollere om sådanne cookies sættes, og du skal derfor indstille dette i din browser eller kontakte den pågældende tjeneste for yderligere information om deres cookiepolitik.

Har du spørgsmål til cookies som er blevet sat på dette website, så kontakt gerne [email protected]

2.7 Teknisk funktionalitet
Der anvendes bl.a. tekniske cookies når kommenterer på websitet, hvis du logger ind som bruger på tarotdivinatoiregratuit.space med din bruger, eller hvis du er logget ind på en blog du har hos tarotdivinatoiregratuit.space.

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og der indsamles aldrig personoplysninger, uden at du selv har indsendt disse oplysninger fx ved afgivelse af en kommentar på websitet, hvor du oplyser din e-mail, eller ved oprettelse af en bruger eller en blog på tarotdivinatoiregratuit.space, hvor du har afgivet din e-mailadresse for at kunne logge ind og/eller modtage e-mail-notifikationer, du har tilmeldt dig. Der kan forekomme brugerundersøgelse fra UserReport, som du selv aktivt kan vælge at deltage i, hvor der indsamles det data, du vælger at afgive. Se mere under punkt 2.6.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig på websitet, skal du rette henvendelse på [email protected] Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Dine personlige oplysninger gemmes på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og sikkerhedsforanstaltninger foretages løbende for at afgøre, om brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Der kan dog ikke garanteres 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i behandlingen af personoplysninger kan blive nødvendige. Der forbeholdes ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gøres dette, rettes datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Opdateret d. 29/5-2018